Kandungan
Utama | artikel | Umum | Selamat Pengantin Baru buat Bayu dan Awalok...

Selamat Pengantin Baru buat Bayu dan Awalok...

[ Admin ] [ 17-03-2010 ]
Selamat pengantin baru diucapkan kepada Bayu dan Awalok... Sebelum tu, Kuang nak minta maaf sebab tak jadi nak datang ke majlis kenduri korang minggu lepas. Ada satu dua masalah nak kena diselesaikan waktu tu...

Kepada sesiapa yang tak tau apa2... Wawa dan Awalok ni player senior BNG... rasenye diorang kenal melalui BNG jugak la kot...  tapi skarang ni diorang tak aktif sangat dah ngan BNG... tapi tengok la...satu dua season lagi...aku akan try tarik diog balik aktif ngan BNG.... heheheh

Waah...pandai la korang pilih mak andam... dua-dua pengantin tampak cantik dan hensem... tapi aku tak berani nak paste kan gambar pengantin ni kat sini... kang tak pasal2 kena marah ngan wawa kang... pandai2 korang la nak carik kat facebook tu ek...

Kepada player2 BNG yang lain, kalau ada apa2 event, heboh-heboh kan la kat BNG... mane tau kot2 ade mase...kitorang datang...

p/s : Selamat pengantin baru (dah berbulan gak la) kepada Jerry dan pasangannya... sorry tak maklumkan kat sini.... heheh...
 
<< Kembali
 
Senarai Web BNG
Empayar : Kuasa Pemerintahan Anda
Armada :: Revolusi Empayar
Binagara :: Sebenar-benar negara