Kandungan
Utama | artikel | Empayar | Info Musim ke-11

Info Musim ke-11

[ Admin ] [ 06-11-2009 ]
geng...sorry aku lambat masuk info untuk musim ke 11 ni... musim 11 ni dah start dah 26/10 lepas dan akan berakhir pada 13/12/2009 nanti... buat masa ni dah ada leih kurang 90 player daftar main dan kira-kira 50 player aktif...

diharapkan korang dapat promosikan lagi BNG ni kepada semua k...

Kuang sebelum ni hampir 3 bulan sibuk uruskan CMS Kuang...tu yang BNG terbengkalai sekejap... ramai gak player dah tak aktif....

skarang ni, Kuang kembali aktif dan akan kembali promosikan BNG kepada masyarakat luar...

akhir kata dari Kuang, terima kasih di atas kesetiaan anda terhadap BNG...
 
<< Kembali
 
Senarai Web BNG
Empayar : Kuasa Pemerintahan Anda
Armada :: Revolusi Empayar
Binagara :: Sebenar-benar negara