Kandungan
Utama | artikel | Umum | NewEmpire

NewEmpire

[ Admin ] [ 19-01-2009 ]
BNG musim ni dah pon berusia setahun lebih. Banyak komen diterima mengatakan pening nak baca ayat-ayat dalam BNG terutama sekali bahagian Forum. Jadi, Kuang pon tukar lah sekali lagi interface kepada yang lebih cerah pula. 

Kuang secara tidak sengaja telah mencipta CMS ringkasnya sendiri semasa membuat NewEmpire ini. Agak menggembirakan jugak la waktu ni sebab bila buat website orang je, guna template NewEmpire ni je. Tak sampai seminggu pon dah siap.

Nama NewEmpire ni pula diambil sempena perubahan dan penggunaan dwi-bahasa dalam BNG iaitu bahasa melayu dan bahasa inggeris. Bahasa Inggeris ni pon ramai gak player yang tolong translate kan terutama sekali Pn idz_wda172 and the geng... heheh... fullname tak tau la pulak...
 
<< Kembali
 
Senarai Web BNG
Komuniti Bloggers Pemain BiNaGara
Belajar PHP dan bina laman web ikut cara Kuang