Kandungan
Utama | artikel | Umum | Sektor 7

Sektor 7

[ Admin ] [ 19-01-2009 ]
Nama "sektor 7" ditiru sempena keluarnya wayang transformers. Kebetulan masa tu musim ke-7 dah nak bermula dan antaramuka pon dah buat yang baru dan lagi canggih, Kuang menamakan BNG pada kali ini sebagai "SEKTOR 7".

Banyak function baru dah ditambah dan permainan menjadi semakin agak kompleks dan menarik sampai satu tahap Kuang dapat mesej daripada player yang bekerja sebagai seorang doktor mengatakan BNG ni BERHANTU sebab bertapa sukanya die main sampai lupa nak pegi masuk dewan operation... last-last dia dapat memo sebab BNG.

Waktu ni player-player senior macam Kuzie, Jerry, Wawa, dan musuh ketat diorang si Baldi dan lain-lain dah aktif sangat dah. Waktu ni banyak gak la problem yang muncul. Tak tau la kenapa, bila BNG banyak sangat problem, ramai pulak yang main time ni... tapi bila banyak problem dah berjaya diselesaikan, sikit pulak player main... lepas tu bila error banyak balik, player pon tiba-tiba jadi ramai balik. Hm....
 
<< Kembali
 
Senarai Web BNG
Empayar : Kuasa Pemerintahan Anda
Armada :: Revolusi Empayar
Binagara :: Sebenar-benar negara