Kandungan
Utama | artikel | Umum | Musim 3 hingga Musim 6

Musim 3 hingga Musim 6

[ Admin ] [ 19-01-2009 ]
Permainan BNG kembali semula.

Kuang buat sikit research pada game online yang seakan-akan BNG nie. Banyak juga kat internet tu Kuang jumpa. Tapi dalam bahasa orang putih a. Lambat skit a nak paham.

Kuang guna interface hitam pastu cilok skit imej kat website EA Sports. Lepas tu kasi touch up skit kasi tak sama ngan website tu... heheh...jangan marah a... ini kisah lama dah...

Interface ni agak lama juga digunakan sebab Kuang rasa ianya menarik dan bersesuaian dengan game BNG ni. Time ni juga la Kuang start promote sikit-sikit kat e-mail, forum dan lain-lain

Benda baru nak naik kan... mesti ada bnyk masalah punya... dah player-player bising apasal itu apasal ini... Kuang plak buat keje slow je...settlekan masalah satu-persatu tapi slow je... ala... benda free... buat ape nak ikut cakap sangat kan... heheh

Permainan musim ketiga agak hambar kerana hanya kira-kira sepuluh orang sahaja yang aktif bermain. Oleh kerana kesibukan kerja pada waktu itu, permainan BNG diberhentikan untuk selama hampir dua bulan. Kuang pada waktu itu sedang sibuk menyiapkan projek MLM tempat dia bekerja di Shah Alam.

Akhirnya, BNG terkubur begitu sahaja tanpa ada sebarang penyelenggaraan dan pemantauan daripada Kuang.
 
<< Kembali
 
Senarai Web BNG
Komuniti Bloggers Pemain BiNaGara
Belajar PHP dan bina laman web ikut cara Kuang